Skip directly to content

Bourgogne/Canal du Nivernais

Region Bourgogne Canal du Nivernais
Bådferie Canal du Nivernais

 

Regionen Bourgogne Canal du Nivernais ligger i hjertet af Frankrig og er kendt for sin fremragende gastronomi. Beslut Dem for en bådferie i Bourgogne Canal du Nivernais, og sejl på Canal Latéral à la Loire, Yonne eller Canal du Nivernais. På Deres husbådsferie i regionen Bourgogne Canal du Nivernais kan De om formiddagen beundre de små tårne og vandtæpper i et af de mange slotte og slappe af i de tillokkende haver og parker med en picnic om eftermiddagen. Landskabet i regionen Bourgogne Canal du Nivernais er ideelt til cykelture, hvor man kan udforske seværdig arkitektur og afvekslende landsbyer.
 
Under Deres bådferie byder regionen Bourgogne Canal du Nivernais, hjertet i Frankrig, på romansk og gotisk kunst og arkitektur, f.eks. i katedralen i Auxerre. Under Deres husbådsferie kan de se middelalderbyen Clamecy, krydse den berømte viadukt i Briare, prøvesmage hvidvinen i en kølig kælder i Tannay eller forsøge Dem med windsurfing på Baye-søen.
 
Yderligere oplysninger om regionen Bourgogne Canal du Nivernais såsom ruteforslag, bådtyper og muligheden for at booke en bådferie i regionen Bourgogne Canal du Nivernais online fremgår af Le Boats engelsksprogede webside!