Skip directly to content

Camargue

Region Camargue
Bådferie Camargue

 

Læg ud fra Saint Gilles i regionen Camargue, det perfekte startpunkt for Camargue. Opdag under Deres bådferie i Camargue denne usædvanlige franske krydstogtsregion. Tag Dem tid til at beundre de mange rosa flamingoer, flokkene af vilde, hvide heste eller de kulsorte tyre på bredden. Se også byen Aigues-Mortes, der er beskyttet af bymure, på Deres husbådsferie i Camargue. Den store saltvandssø Etang de Thau er omkranset af fiskerestauranter, som serverer velsmagende måltider med alt godt fra havet. Når De nu er i regionen Camargue, så tag en afstikker på cykel til det vindunderlige vinland, regionen Languedoc, og tag et par flasker af områdets vin med om bord på husbåden for at nyde dem under den herlige sydens sol. 
 
Regionen Camargue vil hurtigt fortrylle Dem! Tag solbad på en af de vidunderlige sandstrande La Grande Motte, Carnon eller Palavas les Flots. Gå en tur gennem de snoede gader i middelalderbyen Aigues-Mortes. Oplev den eksotiske, vilde natur: rosa flamingoer, hvide heste og sorte tyre. Fang selv aftensmaden i Etang de Thau! 
 
Yderligere oplysninger om regionen Camargue såsom ruteforslag, bådtyper og muligheden for at booke en bådferie i regionen Camargue online fremgår af Le Boats engelsksprogede webside!