Skip directly to content

Alsace Lorraine/Saarland/Luxembourg

Region Alsace Lorraine Saarland Luxembourg
Husbådsferie Alsace/Saarland/Luxembourg

 

Regionen Alsace er Frankrigs mindste provins med mange umiskendeligt tyske påvirkninger. En bådferie i denne region, hvortil også Lothringen, Luxembourg og Saarland hører, giver Dem mulighed for at sejle på floderne i tre forskellige lande: Frankrig, Luxembourg og Tyskland. Besøg Strasbourg, hjemstedet for Europaparlamentet, under Deres husbådsferie i regionen Alsace. Langs vandvejene i regionen Alsace skifter udsigten mellem bindingsværkshuse i velholdte middelalderlandsbyer og vinbjerge. Talrige spadsere- og vandreveje snor sig gennem landskabet i regionen Alsace.
 
Regionen Alsace Lorraine Saarland Luxembourg er en blanding af de forskellige kulturer. Besøg den mondæne by Strasbourg, se de skovklædte høje og dale i regionen Alsace, og svøm eller fisk i søerne ved Gondrexange. Følg under Deres bådferie i regionen Alsace i sporene på de mest berømte lokale vin- og ølproducenter, og oplev bådelevatoren i Arzviller på Canal de la Marne au Rhône – en helt overvældende konstruktion. Prøv ubetinget et glas Riesling og et stykke "Kugelhopf", den berømte kage med rosiner og mandler fra Alsace-regionen
 
Yderligere oplysninger om regionen Alsace Lorraine Saarland Luxembourg såsom ruteforslag, bådtyper og muligheden for at booke en bådferie i regionen Alsace Lorraine Saarland Luxembourg online fremgår af Le Boats engelsksprogede webside!