Skip directly to content

Lot

Region Lot
Bådferie Lot

 

Oplev regionen Lot, og nyd Deres bådferie gennem storslåede landskaber. Spektakulære slugter og kalkstensklipper danner rammerne om en særlig husbådsferie på Lot. Oplev middelalderbyer som Cahors og de imponerende grotter i Pech-Merle. Spring på Deres husbådsferie direkte fra båden i Lot, og svøm i det klare vand for at køle af på varme sommerdage. Regionen Lot tilbyder enestående oplevelser for fugleinteresserede, for her lever mange vilde fugle som f.eks. de farverige isfugle, majestætiske ørne og graciøse hejrer.
 
Se de prægtige slugter i regionen Lot og den vidunderlige bro Pont Valentré fra det 14. århundrede i Cahors. Prøv det righoldige udvalg af regionens specialiteter og drikke, især den dybrøde Cahors-vin og trøfler. Udforsk under Deres bådferie på Lot klipperne og slugterne fra en kano, eller bad i det klare vand. Besøg den historiske by Luzech, den sidste fæstning for de gallere, der modstod Cæsar. 
 
Yderligere oplysninger om regionen Lot såsom ruteforslag, bådtyper og muligheden for at booke en bådferie i regionen Lot online fremgår af Le Boats engelsksprogede webside!