Skip directly to content

Aquitaine

Region Aquitaine
Bådferie Aquitaine

 

På deres bådtur i regionen Aquitaine i det sydvestlige Frankrig føres De gennem Garonne-dalen, langs floden Baïse eller ned ad floden Lot. Maleriske landskaber med vinbevoksede høje afbrudt af dale med skove lokker til en picnic på bredden. Tag en pause her under Deres bådferie i Aquitaine. Middelalderlandsbyer med toppede stenbroer og bindingsværkshuse venter også på at blive udforsket under Deres husbådsferie i Aquitaine. Nyd et glas rødvin på de befærdede pladser – verdensberømte vine som Margaux, St. Emilion, Graves og Medoc stammer fra regionen Aquitaine. Det kan ikke undre, at regionen Aquitaine er bedst kendt af netop feinschmeckere – lækker fois gras, fremragende Armagnac (fransk cognac) og fantastiske vine forkæler ganen! 
 
Regionen Aquitaine er en helt speciel gastronomisk oplevelse. Oplev de mange landsbyer med de historiske mure langs Lateral-kanalen i Garonne-dalen. Besøg det vidunderlige kloster i Moissac, den historiske by Nerac og den romerske akvædukt med ti buer i Barbaste på Deres bådferie i Aquitaine. Nyd rødvin i Buzet og Armagnac i Condom. Gå en tur gennem de smalle gader i Meilhan, der ligger malerisk på en høj... 
 
Yderligere oplysninger om regionen Aquitaine såsom ruteforslag, bådtyper og muligheden for at booke en bådferie i regionen Aquitaine online fremgår af Le Boats engelsksprogede webside!