Skip directly to content

Om Le Boat

Le Boat, Kompagni, Operatør, Bådferie
Europas førende indenfor krydstogtsferie tilbyder dig

 

Den mest erfarne af alle operatører

Vi har mere end 40 års erfaring med at hjælpe kunder til at opdage glæderne ved at krydse gennem Europas smukke kanaler, søer og floder. Vi vil gøre vores yderste for at sikre, at du kommer hjem med fantastiske minder om en vidunderlig ferie.

 

Det største udvalg af smukke bådferier i Europa

Vores komfortable og stilfulde flåde af kør-selv krydstogtsbåde er placeret på de smukkeste krydstogtsdestinationer i Europa og giver dig det største og bedste udvalg af bådferier at vælge imellem. Desuden betyder vores ekstensive netværk af baser, at vi kan tilbyde flere envejs-ruter end nogen anden operatør.

> Se vores destinationer

 

Verdens største og bedste flåde af kanalbåde!

Vi kender vores både! Ingen anden operatør designer, bygger, ejer, driver eller vedligeholder så stor en flåde som Le Boat. Ved at have overblikket over vores flåde, kan vi også tilbyde mere fleksibilitet og udvalg, når det drejer sig om planlægningen af din ferieperiode. Hvad enten du leder efter et billigt, traditionelt krydstogt eller den ultimative luksusbådtur, så er vi sikre på, at vi har noget, der falder i din "krydstogt"smag - uanset, hvor stort dit selskab eller dit budget er.

> Find ud af mere om vores både

 

Uovertruffen service og ekspertise

Vores erfaring, ekspertise og kendskab til vandvejene betyder, at hvad enten du er en erfaren 'sejler' eller ej, så kan du være sikker på en høj service og støtte før, under og efter din ferie.  Næsten hele vores personale taler engelsk. Vores erfarne personale vil hjælpe dig med at finde, organisere og forberede din bådferie ved at besvare de spørgsmål, du evt. har vedrørende sejlruter og både.

Vores lokale personaleteam vil byde dig velkommen, give dig råd om turiststederne i dine ferieområder. Og vores ekstensive netværk af baser og støttepersonale betyder, at du aldrig er langt fra at få hjælp, hvis du har brug for det.