Skip directly to content

Vores Destinationer

Le Boat European destinations

Husbådsferie i Irland | Le Boat Husbådsferie i Skotland | Le Boat Husbådsferie i England | Le Boat Husbådsferie i Holland | Le Boat Husbådsferie i Belgien | Le Boat Husbådsferie i Tyskland | Le Boat Husbådsferie i Frankrig | Le Boat Husbådsferie i Italien | Le Boat
Førsteklasses sejlområder til Deres bådsferie i Europa med Le Boat!
Udvalget af kanalbådsregioner er meget stort: Vi tilbyder mere end 100 forskellige ruter i 19 regioner i 9 europæiske lande – alle meget smukke og med hver deres særpræg.
Frankrig
Porten til den gastronomiske og kulturelle himmel. Frankrig er vores største sejlområde for kanalbåde og er derfor inddelt i 10 forskellige bådsregioner. 
 
Tyskland
Et paradis for naturelskere – naturelskere og vandsportsfolk vil blive begejstret over Mecklenburgs mange søer, Müritz og de omgivende vandveje. Er man mere til storbyer, kan historie, kultur og shopping kombineres med en bådtur til Berlins centrum.
 
Italien
Skønne Venedig – nyd La Dolce Vita under husbådsferien i Italien, og svælg i den romantiske historie og tidløse kunst i Italiens mest kendte provins.

 

 

 
Belgien
Opdag det oprindelige Europa – De er hjertelig velkommen i dette Europas multikulturelle hjørne, hvor man kan opleve middelalderbyer, seværdig arkitektur og maleriske skatte.

 

 

 
Holland
Udadvendt trylleri – i Holland er bådtrafik et dagligdags fænomen – læg fra, og lær den hollandske livsstil at kende! Oplev vandsport i Sneek, farvestrålende tulipanmarker og verdensbyen Amsterdam, hvor hollandske mesterværker og diamanter bjergtager de besøgende! 
 
 
England
Her finder man 2 husbådsregioner. Themsen er en helt og holdent kongelig oplevelse - gamle kirkespir skinner i sollyset over historiske byer og kongelige slotte, og vandet omkranses af velplejede græsplæner, hvor en pub på bredden indbyder til et ophold. Norfolk Broads er et sandt paradis for natur- og dyreelskere!
 
Irland
Bådferie med Emerald Star - sejl med husbådene fra Emerald Star på Shannons imponerende og smukke vandveje. Nyd den dejlige gæstfrihed, de grønne landskaber og den keltiske charme i dette paradis for fiskere og golfspillere. 

 

 

 
Skotland
Miraklet Highlands – fyld lungerne med den klare Highlands-luft, og nyd skønheden på disse vidunderlige, rolige vandløb og det betagende landskab.