Skip directly to content

Charente

Region Charente
Bådferie Charente

 

I regionen Charente slynger floden Charente, som ofte kaldes Frankrigs smukkeste flod, sig gennem landskabet, der er kendt for den fine cognac. Cognac-byerne med de berømte destillerier Hennessey og Martell og Jarnac, fremstillingsstedet for Courvoisier, er absolut en afstikker værd under Deres bådferie i regionen Charente. Hvad der også bør fremhæves i forbindelse med en husbådsferie i regionen Charente, er fæstningsmuren og katedralen i Angoulème. Nyd Rocheforts forfriskende søluft. Tag en cykeltur gennem det fredelige, skovklædte landskab, eller tag en spadseretur langs de kæmpestore solsikkemarker.
 
Frankrigs sande ånd finder man i regionen Charente. Besøg Cognac-distriktet, og prøv et af de berømte mærker. Oplev Rocheforts maritime traditioner. Tag en vandretur langs det gamle Angoulemes mure, og besøg papirmuseet. Oplev kirken i Jarnac, som er fra det 11. århundrede. Und Dem selv en indkøbstur i chokoladefabrikken i Trois-Palis.
 
Yderligere oplysninger om regionen Charente såsom ruteforslag, bådtyper og muligheden for at booke en bådferie i region Charente online fremgår af Le Boats engelsksprogede webside!