Skip directly to content

Bretagne

Husbådsferie Bretagne
Bådferie Bretagne

 

Regionen Bretagne tilbyder mere end 600 km vandvej, som bare ligger og venter på at blive udforsket under Deres bådferie i regionen Bretagne. Den keltiske charme og naturens skønhed gør regionen Bretagne til en af Frankrigs kostbareste skatte. Under Deres husbådsferie i regionen Bretagne bør De tage dem tid til at udforske de vidunderlige middelaldergader i de mange byer og landsbyer, som ligger langs flodernes og kanalernes bredder. Regionen Bretagne afholder i årets løb mange festligheder, som omhandler regionens historie. Det behagelige klima og garantien for sol gør dette område til et foretrukket mål for vandringer, cykelture og golf, hvilket sikrer, at Deres bådferie i regionen Bretagne bliver endnu mere afvekslende! En af de typiske specialiteter i regionen Bregagne er crêpes, som bør nydes med et krus cider.
 
I regionen Bretagne, legendernes og folkesagnenes land, kan De beundre de mere end 100 slotte langs floden Erdre og den vidunderlige katedral på havnen i Suce. Se Nantes og det seværdige hertugslot i Bretagne fra det 15. århundrede under Deres bådferie i regionen Bretagne. Thaborpark regnes for en af de smukkeste haver i Frankrig. Besøg den under Deres husbådsferie i regionen Bretagne. 
 
Yderligere oplysninger om regionen Bretagne såsom ruteforslag, bådtyper og muligheden for at booke en bådferie i regionen Bretagne online fremgår af Le Boats engelsksprogede webside!