Skip directly to content

Husbådsferie i Frankrig

Le Boat cruising regions in France

Husbådsferie Bretagne | Le Boat Husbådsferie Alsace | Le Boat Husbådsferie Charente | Le Boat Husbådsferie Loire-dalen | Le Boat Husbådsferie Bourgogne | Le Boat Husbådsferie Nivernais | Le Boat Husbådsferie Lot | Le Boat Husbådsferie Camargue | Le Boat Husbådsferie Aquitaine | Le Boat Husbådsferie Canal du Midi | Le Boat
Det største udvalg af smukke krydstogtsferier i Europa
Sejlområde Frankrig: Porten til den gastronomiske og kulturelle himmel. Frankrig er vores største sejlområde for husbåde og er derfor inddelt i 10 forskellige husbådsregioner:
Canal du Midi
Bådferie på den berømte Canal du Midi er en rejse i varm middelhavssol gennem et vidunderligt landskab med grønne vinmarker, fæstningsbyer, smukke landsbyer og havnebyer.
 
 
Camargue
Et fængslende land med hvide heste, rosa flamingoer og kulsorte tyre. Derudover finder man muromkransede gamle byer, badestrande, fiskerlandsbyer og den brede indsø Etang du Thau – alt hvad der gør denne region perfekt til en husbådsferie i Frankrig!
 
 
Aquitaine
Aquitaines bløde landskaber, som De passerer på en husbådsferie i Frankrig, er dækket af grønne vinbjerge, rosenduftende haver og marker med farveglade blomster, mens muromkransede landsbyer og romerske ruiner indbyder til udforskning.
 
 
Lot
Lots klare vand indrammes af imponerende kalkstensklipper, der er hjemsted for isfugle og ørne. En ideel måde at kombinere en bådferie i Frankrig med vandsport og svømning.
 
 
Charente
For mange er Charente den smukkeste flod i Frankrig, der snor sig gennem solsikkemarker på sin vej mod havet, hvor den flyder forbi interessante cognacdestillerier. Lav et mellemstop her på husbådsferien.
 
 
Bretagne
En malerisk region til en bådferie i Frankrig med keltisk trylleri, keltisk tradition og historie og samtidig hjemsted for de bedste crêpes og den bedste cider i Frankrig!  
 
 
Bourgogne
Smag de mest udsøgte vine i verden der, hvor de vokser, og opdag den gastronomiske nydelse på husbådsferien i Frankrigs mest frugtbare region.
 
 
Nivernais
Dette er hjemstedet for det fremragende køkken og de særlige vine og er også kendt som det franske slotsland med tårne, vandtæpper, haver og gallerier, som De har mulighed for at opleve på husbådsferien i Frankrig.
 
 
 Loire-dalen
Oplev en afslappende bådferie på Loire i Frankrig. Der er kun få sluser, så denne region er perfekt til begyndere. En bådtur på Loire og de mange tilstødende vandveje giver mulighed for at oplevere denne fascinerende region med et enestående perspektiv.
 
 
Alsace
Nyd de imponerende landskaber på en husbådsferie i den region, der ligger nærmest Tyskland, og oplev den multikulturelle atmosfære under sejlturen gennem hele tre lande!