Skip directly to content

Vores kanalbåde

Både, kanalbåde, husbåde, krydstogtsbåde
Velkommen til vores flåde, den førende på vandvejene!

 

Le Boat ejer og driver den største og mest stilfulde flåde af kør-selv krydstogtbåde på Europas vandveje. Vi er den eneste udbyder, som investerer kraftigt i udviklingen og moderniseringen af vores flåde og netværk af baser til glæde for kommende generationer.  

Med over 900 både og over 40 forskellige modeller til udvalg, kan du være sikker på at finde den perfekte båd, som passer til dine behov og dit budget. Idet vi altid følger vores både nøje, kan vi tilbyde en større fleksibilitet, når det kommer til planlægningen af din ferie.

 

Kvalitetsbåde til luksuriøs sejladsKvalitet og høj standard

Hvert år investerer vi betydelige beløb i vores flåde, hvilket betyder at vores både altid er tiptop og lever op til vores kunders forventninger: Vi investerer i nye bådmodeller, men også i renoveringen af vores mest populære både!   

Moderne udstyr: Med alt fra mikrobølgeovne og tv-apparater, tilstødende badeværelser og generøse soldæk, tilbyder vores stilfulde og veludstyrede både et enestående udvalg af komfort og faciliteter om bord, som får dig til at føle dig hjemme på vandet langt hjemmefra. Forestil dig, at din båd er en flydende villa med alt, hvad du har brug for til en fantastisk ferie om bord!

 

 

Kvalitetsbåde til luksuriøse krydstogterBådenes kapaciteter: Behagelige sengepladser & salon 

Alle vores både er inddelt efter, hvor mange mennesker, der komfortabelt kan sove i dem: 2+, 4+, 6+ & 8+.  

Hvis en båd er opført som 6+2, betyder det, at 6 personer kan sove komfortabelt i kabiner, og der er mulighed for at yderligere to personer kan sove i en klapseng/sofa i salonen.  

De fleste af vores både har en fleksibel inddeling af sengene. De farvekodede senge i bådplanene viser sengetypen (dobbelt, enkelt, kan omdannes til dobbelt, ...).

 

 

Kvalitetsbåde til luksuriøse krydstogter

Bådenes komfort: Ankersymboler

Vores ankerskala hjælper dig med at finde den rette båd, når det gælder byggeår, stil og komfort. Jo flere ankre en båd har, jo mere har den at byde på!  

Fantastisk kundeservice, support og renlighed – uanset antal ankre.  

- 5 stjerne: Nye modeller, luksuriøst krydstogt: Enestående både, der råder over den seneste marine teknologi til et særdeles vellykket krydstogt.  

- 4 stjerne: Fremragende og luksuriøs: både med en høj standard af komfort, rummelige rum, dekoration og faciliteter om bord, og som råder over den seneste teknologi, der gør krydstogtet til en nydelse.  

- 3 stjerne: God kvalitet og stil: både af god kvalitet og med en høj standard af komfort og faciliteter om bord.   

- 2 stjerne:  attraktive og komfortable både med en høj standard af komfort, dekoration, behagelige møbler, sengetøj og tilbehør om bord.  

- 1 stjerne: fordelagtige og enkle både med en acceptabel standard af komfort og faciliteter om bord og passende forsyning af møbler, sengetøj og tilbehør..