Skip directly to content

Bourgogne/Franche-Comté

Region Bourgogne/Franche-Comté
Bådferie Bourgogne/Franche-Comté

 

Feinschmeckere og vinkendere mener, at de har fundet paradis i regionen Bourgogne Franche-Comté! Denne franske region er kendt som hjemstedet for den gode vin og det klassiske køkken. Som hovedstad for Bourgognes hertuger viser Dijon en betydelig arkitekturarv, smukke malerier og kunstskatte fra en tid, hvor man mente, at den mest indflydelsesrige slægt i Vesteuropa hørte til her. På en bådferie i regionen Bourgogne Franche-Comté møder man vingårde – tag en pause fra husbådsferien i denne region for at nyde så kendte navne som Pommard, Nuits St George og Changy. 
 
Regionen Bourgogne Franche-Comté er en af de mest frugtbare regioner i Frankrig. Se det urgamle citadel i Besançon under bådferien. Glid dertil på vandet med Vogeserne som en imponerende baggrund. Besøg vingårdene i regionen omkring Macon, hvor der vokser særligt mange vinstokke. Køb proviant på de lokale markeder i Louhans. Gør en afstikker til den historiske by Auxonne, hvor Napoleon var indkvarteret i tre år. 
 
Yderligere oplysninger om regionen Bourgogne France-Comté såsom ruteforslag, bådtyper og muligheden for at booke en bådferie i regionen Bourgogne France-Comté online fremgår af Le Boats engelsksprogede webside!