Skip directly to content

Norfolk Broads

Region Norfolk Broads
Husbådsferie Norfolk Broads

 

Region Norfolk Broads: Her oplever man forskellige landskaber og en enestående arv under en husbådsferie i Norfolk Broads!
 
Slap af på Deres husbådsferie i regionen Norfolk Broads, et af de mest yndede husbådsområder i Europa. Landskabet omkring Norfolk Broads er alsidigt og skifter hele tiden fra åbne græsarealer og sivbevoksede bredder til områder med tæt skov, åbne søer og sågar en travl by!
 
Landskabet i regionen Norfolk Broads er så enestående, at mange kunstnere og fotografer har fastholdt det betagende sceneri i deres værker. 200 km flodløb og søer uden sluser giver uendelige muligheder for at lære attraktionerne i denne fortryllende region at kende under Deres bådferie i Norfolk Broads. Udgangsbasis i regionen Norfolk Broads ligger i Wroxham. Denne by tilbyder utallige butikker og offentlige anlæg, bl.a. den største landsbybutik i verden. Regionen Norfolk Broads – det største vådområde i Storbritannien, der er beskyttet af naturfredningen – er berømt for sin fascinerende fauna. Ud over vandfugle kan De på Deres husbådsferie være heldig at se isfugle, ugler, oddere og måske en af de sjældne svalehalesommerfugle. Følg trækstierne på land, som helt sikkert fører Dem til en af de traditionelle landlige pubs.
 
Yderligere oplysninger om regionen Norfolk Broads såsom ruteforslag, bådtyper og muligheden for at booke en bådferie i regionen Norfolk Broads online fremgår af Le Boats engelsksprogede webside!